مدیر عامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان از رشد ۵.۷ درصدی برنامههای تکلیفی تولیدی شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان خبر داد و افزود: در طرح ۲۸ مخزن که پنج مخزن ما نیز گنجانده شده، ۴۲ هزار بشکه به تولید نفت فعلی اضافه خواهد شد.
رییس واحد پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از امضای دو قرارداد در راستای رفع چالشهای صنعت نفت خبر داد و افزود: با دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه آزاد واحد ماهشهر در حوزه پاییندست و بالادست قراردادی را امضاء کردهایم.
زیر نفت گفت: برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان، صندوق نوآوری ری با سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیارد تومان را تاسیس کردیم. همچنین درنظر داریم تا سیاست خرید تضمینی کالاهای نوآورانه را در دستور کار قرار دهیم.
نماینده شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی از عرضه ۲ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی طی هفته آینده در بورس انرژی خبر داد و گفت: تاکنون تخفیفهای خوبی به مشتریان ارائه شده است.
آمارهای گمرکی چین نشان می دهد که این کشور به رغم تحریم های آمریکا همچنان از ایران نفت وارد کرده و خرید نفت شرکت های چینی از ایران در ماه سپتامبر به حدود ۵۳۹ هزار تن رسیده است.
اقبال معامله گران و تجار بین المللی از عرضه انواع فرآورده های نفتی پالایش و پخش در بورس انرژی فرصت طلایی برای شرکت ملی نفت ایران بوجود آورده تا گازوئیل و نفت کوره خود را نیز روانه این بازار کند.
طبق جدیدترین گزارش ماهانه اوپک، تولید نفت ایران در سپتامبر سال ۲۰۱۹ به ۲.۱۵۹ میلیون بشکه در روز رسید و نفت سنگین ایران دو دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه گران شد.
وزیر نفت نقش ایران در تامین امنیت انرژی جهان را غیرقابل انکار دانست و گفت: از همه کشورها میخواهم که اقدامهای یکجانبه و غیرقانونی ایالات متحده آمریکا را نپذیرند.
گمرک چین رسما اعلام کرد که پس از لغو معافیتهای آمریکا، چین در ماه ژوئن روزانه ۲۰۸ هزار و ۲۰۵ بشکه نفت از ایران خریده است که تنها حدود ۴۶ هزار بشکه در روز کمتر از ماه لغو معافیتهاست.
مسوولان پس از آغاز تحریمهای نفتی علیه ایران تصمیم گرفتند که دیگر آماری درباره میزان تولید نفت اعلام نکنند اما این مساله سوژه داغ رسانههای خارجی شده و هر چند وقت یکبار، اعدادی در این خصوص منتشر میکنند که البته طبق اعلام وزارت نفت هیچ کدام صحت ندارد.
واردات نفت هند در ژوئن امسال یعنی یک ماه پس از لغو معافیت ها از تحریم نفتی ایران ۱۳.۳۳ درصد کاهش داشت که نشان می دهد این کشور در جایگزینی نفت ایران ناکام بوده است.
برخلاف خیال واهی ترامپ، مسوولان ایرانی بر این نکته تاکید دارند که نه تنها میزان صادرات نفت ایران به صفر نزدیک نشده بلکه در حال افزایش است و ایران بههیچ عنوان از صادرات نفت دست نمیکشد.